Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden die wij u aanbieden

iDeal:

Dit is de meest gebruikte manier in Nederland van betalen op het internet. U kunt de betaling uitvoering in de vertrouwde betaalomgeving (internetbankieren) van uw eigen bank. Het te betalen bedrag wordt meteen bij ons bijgeschreven en uw bestelling dan (mits voorradig) direct de deur uit.

Paypal / Creditcard:

Via deze optie kunt u eenvoudig betalen met uw creditcard of via uw Paypal account. Ook bij deze optie wordt het te betalen bedrag meteen bijgeschreven op onze rekening en wordt uw bestelling (indien voorradig) meteen verzonden.

Vooraf betalen:

U kunt deze optie kiezen om de betaling vooraf te doen. U krijgt na het afronden van uw bestelling een bevestigingsmail waarin het totaalbedrag, het ordernummer en ons bankrekeningnummer (IBAN: NL24 INGB 0007 3856 53) vermeldt staat. Aan de hand van deze gegevens kunt u de betaling uitvoeren via internetbankieren bij uw bank of via een overschrijvingsformulier. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Afhankelijk van de bank kan de verzending van uw bestelling een paar dagen langer duren dan bij de eerste twee opties (iDeal / Paypal).

Bancontact MisterCash:

Deze optie is bedoelt voor onze Belgische klanten en is te vergelijken met het Nederlandse iDeal.

V-Pay:

Deze optie is bedoelt voor onze Duitse klanten en is te vergelijken met het Nederlandse iDeal